RE/MAX, Franchisa me rritjen më të shpejtë. - RE/MAX Vizion

RE/MAX, Franchisa me rritjen më të shpejtë.

RE / MAX, LLC me qendër në Denver, kryeson edhe këtë herë në listën e 2019-s të revistës Entrepreneur si franchisa me rritjen më të shpejtë.

Më shumë se 1,000 franchisa aplikuan në renditjen kombëtare vjetore të 40-të ku RE / MAX u rendit si franchisa me rritjen më të shpejtë për të gjashtin vit radhazi.

“Modeli RE / MAX vazhdon të revolucionojë industrinë e pasurive të patundshme, një ekskluzivitet në të njëjtën kohë”, CEO i RE / MAX, Adam Contos tha “Franshizat tona janë me të vërtetë më të mirat në biznes, dhe ky cmim reflekton kulturën e orientuar drejt suksesit, kulturën e orientuar drejt konsumatorit të cilat kanë ndihmuar në krijimin e rrjetit RE / MAX”.

Në vitin 2018, Contos udhëhoqi franshizën e pasurive të patundshme globale nëpërmjet përmirësimeve të shumta teknologjike duke përfshirë blerjen e dizajnit të web nga kompania booj. Më parë gjatë këtij viti, RE / MAX njoftoi një model shërbimi të ri më të përshtatur për franshizat e tij në SHBA dhe nisi një fushatë të re kombëtare reklamash që përfshijnë një mjet të teknologjisë së fundit për agjentët :gjenerues për përshtatjen e videove.

Gjithashtu në listën e sipërmarrësve – Motto Franchising, LLC, një anëtar i dytë i familjes së markave RE / MAX Holdings, Inc., u rendit # 72. I themeluar në vitin 2016, Motto Mortgage shiti 50 franshiza në vitin e tij inaugurues dhe në vetëm 23 muaj shiti franshizën e 100-të duke e rritur vendin e saj në listën e frashizave me rritjen më të shpejtë të vitit 2019.

Renditjet për franshizën me rritje më të shpejtë bazohen në numrin e njësive të reja të franshizës të shtuara në SHBA dhe Kanada nga korriku 2017 deri në Korrik 2018, siç vërtetohet nga revista “Entrepreuner”.

Enrteprenuer publikoi listën për franshizat me rritjen më të shpejtë në shkurt 2019 e cila u pasua nga lista e Franchise 500 ku RE / MAX u rendit në # 15. RE / MAX u rendit gjithashtu si franshiza kryesore e pasurive të patundshme për vitin 2019 në listen Franchise 500 të reviztes Entreprenuer, hera e 16-të në 20 vjet që RE / MAX renditet e para në kategorinë e pasurive të patundshme.

Si një nga franchisorët kryesorë të pasurive të patundshme globale, RE / MAX, LLC është një degë e RE / MAX Holdings me mbi 120,000 agjentë në më shumë se 100 vende. Askush në botë shet më shumë prona se RE / MAX, e vërtetuar kjo nga numrit i transaksioneve. Për të mësuar më shumë rreth RE / MAX, për të kërkuar në shtëpi ose për të gjetur një agjent në , ju lutemi vizitoni www.remax.al.

Leave a Reply