Day

September 2, 2020

A ju pëlqen kombinimi i të resë me të vjetrën?

Si të krijoni një stil unik në shtëpinë tuaj? Në botën e modelimit interior, kombinimi i të resë më të vjetrën është një nga sekretet për ta bërë një shtëpi unike. Përzierja elementëvë antik me ata bashkëkohorë mund ta bëjë një hapësirë të ndihet më e freskët dhe moderne, por edhe e kuruar me dashuri....
Read More