Day

November 5, 2020

Si të blesh një shtëpi? 10 hapa thelbësorë që duhet të konsideroni.

Nësë keni filluar të mendoni për të blerë një pronë me gjasa keni shumë pyetje lidhur me financimin, llojin e prones dhe vendndodhjen, deri te mënyra se si të negocioni cmimin e saj. Për të thjeshtuar atë që mund të jetë një proces i komplikuar, ne kemi përshkruar se si të blini një shtëpi në...
Read More