6 - 2021 - RE/MAX Vizion

Day

June 16, 2021

Trendet e ngjyrave në 2021

Dekada e re filloi në mënyrë të egër dhe të paparashikueshme. Askush nuk mund ta mendonte që e gjithë bota do të mund të jetonte për muajt të tërë mbyllur brenda katër mureve, larg nga shoqëria, familja, miqtë dhe puna. Nuk është çudi që tendencat e vitit 2021 ishin neutrale, të ngjashme me ngjyrat e...
Read More