8 - 2021 - RE/MAX Vizion

Day

August 27, 2021

Guida se si t’ja tregoni shtëpinë një blerësi, 60 minuta përpara vizitës

Kur vjen puna tek shitja e pronës, ne e dijmë që cdo minutë ka rëndësi.    Koha po troket  Më shumë sy do të jenë mbi pronën tuaj, dhe kjo do të thotë më shumë mundësi për të marrë rezultate më të mira.  Mblidhni lodrat dhe hiqni cdo rrëmuje të mundshme  Largoni enët e palara dhe hiq cdo paisje të panevojshme në kuzhinë  Largoni plehrat dhe spastro cdo kosh të mundshëm për të evituar aromat e pakëndshme   Cdo pjestarë I shtëpisë dhe kafshët shtëpiake duhet të dalin jashtë  Sigurohuni që pjesa e hyrjes jashtë dhe që tek dera të jetë e pastër   Largoni cdo paisje ose send personal   Mos ndalo  Në eksperiencën tonë, prezantimi është celësi dhe është e rëndësishme të lini blerësin të impresionuar sapo të hapet dera e shtëpisë.   Fshini cdo pronë me vakum të lartë  Fshini cdo banak , lavaman ose cdo sipërfaqe të dukshme   Mos haroni të pastroni sobën, dushin dhe pasqyrat   ‘Ne duam që blerësit të bien në dashuri me pronën tuaj dhe nëse prona juaj shkëlqen nga pastërtia; kjo bëhet më e lehtë.’  Përdoreni kohën në mënyrë të zgjuar  Ne duam që prona juaj të duket si shtëpia ideale për të jetuar, por një shtëpi ideale për blerësin e ri.  Vendosni peshqir të pastër  Rregullo krevatin dhe sistemo jastëqet  Vështroni përreth, për të kuptuar nëse ka dicka që duhet sistemuar.  Kushtojini vëmendje pasqyrës së tualetit dhe bizhuve, të jetë e pastër dhe e rregullt  Në minuatat e fundit Ndihuni komod për t’ja lënë prezantimin e shtëpisë në dorën e një agjenti të kualifikuar e profesionist.  Ndizni të gjitha dritat  Hapni grilat dhe largoni perdet për ta lënë dritën natyrale të hyjë brënda  Ndizni kondicionerët tek e ftohta ose e ngrohta, sipas sezonit  ‘Aromërat e pakëndshme mund të jenë dicka që ti mbeten në mëndje një blerësi, ndaj sigurohuni që prona të jetë ajrosur mirë dhe nëse po konsideroni ta amortizoni një aromë të pakëndshme me një qiri aromatizues apo spraj aromatizues nuk do ta heqi një aromë më të fortë. Një shtëpi e pastër e me aromë të mirë është gjithmonë më ftuese.’ 
Read More