10 - 2021 - RE/MAX Vizion

Day

October 21, 2021

Masat e sigurisë në shtëpi që të gjithë fëmijët duhen të dinë!

Ka shumë gjëra që mund të bëni për t’u siguruar që shtëpia juaj të jetë një vend i sigurt për fëmijët tuaj. Është e pamundur që ti ruani fëmijët tuaj 24/7, kështu që për t’i mbajtur ata të sigurt, ju duhet t’i informoni për të gjitha rreziqet e mundshme dhe si të përballojnë situata të...
Read More