RE/MAX Vizion

Askush në botë nuk shet më shumë prona se RE/MAX


  RE/MAX Albania

  Kush jemi

  Themeluar në vitin 1973, RE/MAX është shndërruar në rrjetin më të madh botëror të pasurive të paluajtshme të franshizave dhe zyrave të operimit, me më shumë se 100,000 bashkëpunëtorë shitjesh në 99 shtete. Sot është një nga brandet e pasurive të paluajtshme më të njohura në Europë dhe në mbarë botën.

  Gjetja e shtëpisë së duhur është vetëm hapi I parë; shqyrtoni me vëmnendje të ardhurat dhe shpenzimet tuaja, dhe shmangni këto gabime...
  Kur vjen puna tek shitja e pronës, ne e dijmë që cdo minutë ka rëndësi.    Koha po troket  Më shumë sy do të jenë mbi pronën tuaj, dhe kjo do të thotë më shumë mundësi për të marrë rezultate më të mira.  Mblidhni lodrat dhe hiqni cdo rrëmuje të mundshme  Largoni enët e palara dhe hiq cdo paisje të panevojshme në kuzhinë  Largoni plehrat dhe spastro cdo kosh të mundshëm për të evituar aromat e pakëndshme   Cdo pjestarë I shtëpisë dhe kafshët shtëpiake duhet të dalin jashtë  Sigurohuni që pjesa e hyrjes jashtë dhe që tek dera të jetë e pastër   Largoni cdo paisje ose send personal   Mos ndalo  Në eksperiencën tonë, prezantimi është celësi dhe është e rëndësishme të lini blerësin të impresionuar sapo të hapet dera e shtëpisë.   Fshini cdo pronë me vakum të lartë  Fshini cdo banak , lavaman ose cdo sipërfaqe të dukshme  ...
   Të bësh foto të bukura dhe ta prezantosh pronën siç duhet në treg është një art më vete. Kërkohet një përgatitje e...

  Ku mund të na gjeni

  Nga e Hëna në të Shtunë, 08:00 – 19:00

  Zyra Komuna e Parisit

  Komuna e Parisit, perballe Big Market

  0674050133

  info.vizion@remax-albania.al

  Zyra Kompleksi Delijorgji

  Rruga e Kavajes, Kompleksi Delijorgji

  +355674050133

  info.vizion@remax-albania.al