Blog - RE/MAX Vizion

Blog

JE BLERES? Shmang këto 5 gabime të mundshme në lidhje me paratë.

Gjetja e shtëpisë së duhur është vetëm hapi I parë; shqyrtoni me vëmnendje të ardhurat dhe shpenzimet tuaja, dhe shmangni këto gabime për ta  bërë eksperiencën tuaj në blerje sa...

Guida se si t’ja tregoni shtëpinë një blerësi, 60 minuta përpara vizitës

Kur vjen puna tek shitja e pronës, ne e dijmë që cdo minutë ka rëndësi.    Koha po troket  Më shumë sy do të jenë mbi pronën tuaj, dhe kjo do të thotë më shumë mundësi për të marrë rezultate më të mira.  Mblidhni lodrat dhe hiqni cdo rrëmuje të mundshme  Largoni enët e palara dhe hiq cdo paisje të panevojshme në kuzhinë  Largoni plehrat dhe spastro cdo kosh të mundshëm për të evituar aromat e pakëndshme   Cdo pjestarë I shtëpisë dhe kafshët shtëpiake duhet të dalin jashtë  Sigurohuni që pjesa e hyrjes jashtë dhe që tek dera të jetë e pastër   Largoni cdo paisje ose send personal   Mos ndalo  Në eksperiencën tonë, prezantimi është celësi dhe është e rëndësishme të lini blerësin të impresionuar sapo të hapet dera e shtëpisë.   Fshini cdo pronë me vakum të lartë  Fshini cdo banak , lavaman ose cdo sipërfaqe të dukshme   Mos haroni të pastroni sobën, dushin dhe pasqyrat   ‘Ne duam që blerësit të bien në dashuri me pronën tuaj dhe nëse prona juaj shkëlqen nga pastërtia; kjo bëhet më e lehtë.’  Përdoreni kohën në mënyrë të zgjuar  Ne duam që prona juaj të duket si shtëpia ideale për të jetuar, por një shtëpi ideale për blerësin e ri.  Vendosni peshqir të pastër  Rregullo krevatin dhe sistemo jastëqet  Vështroni përreth, për të kuptuar nëse ka dicka që duhet sistemuar.  Kushtojini vëmendje pasqyrës së tualetit dhe bizhuve, të jetë e pastër dhe e rregullt ...

Si të bëni foto më të mira? Bëjeni pronën tuaj të shkëlqejë!

 Të bësh foto të bukura dhe ta prezantosh pronën siç duhet në treg është një art më vete. Kërkohet një përgatitje e kujdesshme, mjetet e duhura si dhe vëmendje ndaj...

Lulet që do të shtojnë bukurinë në shtëpinë tuaj

Bimët dhe lulet shtëpiake janë të mrekullueshme (dhe shumë prej tyre kërkojnë pak kujdes), por pse të mos zgjeroni aftësitë tuaja në kopshtari duke shtuar disa lule te tjera. Lulet...

7 Shenjat që ju tregojnë që nuk po punoni me agjentin e duhur

Nëse jeni të pakënaqur me agjentin tuaj të pasurive të patundshme, kjo nuk do të thotë se agjenti juaj po vepron me keqdashje. Pavarësisht nëse jeni në procesin e blerjes...

10 këshillat kryesore si të jeni më të vëmëndshëm ndaj detajeve të një prone!

Kur jeni duke kërkuar për një shtëpi të re, pavarsisht se blerja e një prone duket si nje vendim rracional, në fakt përfshirja emocionale është mëse normale. Në fakt duhen...

Trendet e ngjyrave në 2021

Dekada e re filloi në mënyrë të egër dhe të paparashikueshme. Askush nuk mund ta mendonte që e gjithë bota do të mund të jetonte për muajt të tërë mbyllur...

Si të dekoroni një shtëpi sëbashku me partnerin.

Shtëpi e ëmbël shtëpi … apo jo?   Sapo u transferove në shtëpine tënde të re me partnerin dhe nuk mund të ishe më i lumtur; megjithatë, shtëpia juaj  nuk ka...
1 2 3 5