By

admin

10 arsyet pse duhet të zgjidhni një agjent imobiliar.

Disa gjëra është më mirë tu a lëmë në dorë profesionistëve. Ja disa nga arsyet pse duhet të zgjidhni një konsulent imobiliar. 1- Njohuri mbi zonën Si një ekspert i zonës, ata i njohin pikat kryesore  të lagjes – nga shkollat dhe parqet tek institucionet e punës. Ata mund t’ju ndihmojnë të kuptoni vlerat e...
Read More

PSE DUHET TE ZGJIDHNI RE/MAX

NA LER NE TE TE COJME NE MAJE! Duke qene pjese e familjes RE/MAX do te rriteni profesionalisht me shume nga sa mund ta mendoni.Mjetet dhe burimet e shumta te cilat u’a lehtesojne punen, duke filluar nga trajnimet profesionale qe mbulojne cdo aspekt te sektorit imobiliar deri tek eventet e shumta si brenda dhe jashte...
Read More
1 2 3