Uncategorized 4 - RE/MAX Vizion

Category

Uncategorized

Udhërrëfyesi shitjes së një prone

Shitja e një prone nuk është aq e thjesht sa e kishit menduar. Procesi është shumë më i komplikuar dhe kërkon një ekspertizë të vecantë. Ndaj edhe ne ju japim një orientim të shkurtër të hallkave në të cilat kalon shitja e një prone. HAPI 1-rë ZGJEDHJA Ë NJË  AGJENTI JU JENI GATI TË  SHISNI,...
Read More

8 GABIMET QË MUND TË BËJË NJË BLERËS KUR BLEN PRONEN E TIJ TË PARË

Të kafshosh më shumë sesa mund të përtypësh Blerja e një shtëpie është një angazhim i madh financiar, prandaj sigurohuni që ta përballoni atë. Si blerës i pronës suaj të parë, mund të keni krijuar ëndërra dhe mund të keni në mëndje një shtëpi revistash, por kërkimi në treg do t’ju kthej në realitet duke...
Read More

10 arsyet pse duhet të zgjidhni një agjent imobiliar.

Disa gjëra është më mirë tu a lëmë në dorë profesionistëve. Ja disa nga arsyet pse duhet të zgjidhni një konsulent imobiliar. 1- Njohuri mbi zonën Si një ekspert i zonës, ata i njohin pikat kryesore  të lagjes – nga shkollat dhe parqet tek institucionet e punës. Ata mund t’ju ndihmojnë të kuptoni vlerat e...
Read More

PSE DUHET TE ZGJIDHNI RE/MAX

NA LER NE TE TE COJME NE MAJE! Duke qene pjese e familjes RE/MAX do te rriteni profesionalisht me shume nga sa mund ta mendoni.Mjetet dhe burimet e shumta te cilat u’a lehtesojne punen, duke filluar nga trajnimet profesionale qe mbulojne cdo aspekt te sektorit imobiliar deri tek eventet e shumta si brenda dhe jashte...
Read More
1 2 3 4